Sylimarin forte

V měsících listopadu a prosince jsem hodně pila alkohol -večírky, návštěvy apod.V lékárně jsem preventivně chtěla ostropestřec mariánský.Lékárnice mně doporučila sylimarin forte,který jsem brala každý den. Teď jsem si přečetla na netu, že toto může předepsat jen lékař. Může mně to nějak ublížit? Jsem dva roky po laparoskop. operaci žlučníku, v poslední době cítím občas tlak v pravém podžebří. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Hano, dle mého názoru by Vám sylimarin ublížit neměl, vzhledem k pobolívání v pravém podžebří a zvýšené konsumaci alkoholu bych vám ale doporučovala kontrolu jaterních testů u praktického lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: