Symptomy hiv primoinfekce

Dobrý den, měl jsem sex s kondomem s neznámou osobou. Po třech týdnech jsem měl takové divné pocity jakoby těžkost celého těla a menší problémy s rovnováhou když jsem zavrel oci a kroutil hlavou ze strany na stranu je to tĚžké popsat. Patří takovéhle symptomy mezi symptomy hiv primoinfekce ? A o další 3 týdny později se mi udělalo ječné zrno které za pár dnů samo zmizelo. Četl jsem že ječné zrno se může objevit když máte sníženou imunitu, takže je možné že by mi hiv po 6ti týdnech od infekce snížilo imunitu a kvůli toho jsem dostal ječné zrno ? ty pocity těžkého těla trvaly asi něco přes týden. A nebo by to mohlo být z nervozity protože jsem myslel na to že jsem se mohl nakazit každý den od té události. Díky za odpověd

Odpověď odborníka:

Krásný den- myslím, že sám cítíte, jak nemožné je Vám dát jednoznačnou odpověď, poskytnout Vám jistotu, bezpečí. Vaše příznaky jsou velmi nespecifické, obecné, mohou se vyskytovat u řady stavů velmi různého původu i stupně závažnosti.. Velmi bych doporučovala obrátit se na dermatovenerlogické oddělení, poradit se s lékařem na vhodném načasování testů na přenosné infekce pohlavním stykem. Nikdo z lékařů není Vaším soudcem, snažte se o maximální upřímnost a věcnost- nekonkrétní úvahy Vám nepomohou..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: