Syndrom karpálního tunelu

Dobrý den! Obvodní lékéař mi zjistil SKT.byla jsme poslána na neurologii.Provedeno EMG, které bylo v normě.Byla jsem odeslána na ortopedii.V pátek mi byl aplikován obstřik do karpálního tunelu. Následně poslána na rehabilitaci.Je to již třetí den po obstřiku a stále mám bolesti. POhyblivost ruku do bolesti je minimální. Za jak dluoho mne bolest přejde a kdy budu moci s rukou lépe hýbat? Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to vám nikdo neřekne, tělo a jeho problémy nejsou nijak přesně předvídatelné, více info o tomto onemocnění zde: http://www.ulekare.cz/clanek/karpalni-tunel-1303?search=EMG&from=0.....Někdy bolest nepřejde a musí se přistoupit k operaci. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: