Syndrom mizejiciho dvojcete

Dobrý den, mám dotaz. Jsem v 7 týdnu těhotenství, minulý týden mi můj gynekolog zjistil že čekám jednovaječná dvojčata,jedno je ze srdeční akcí,a jedno není.Dnes jsem byla opět na UZ , to ze srdeční akcí je vpořádku roste,to druhy se pomalu sám vstřebáva.Ale zjistil že nemají přepážku, a že je velký riziko že to druhý zdraví by mohlo umřít.Dál sem se na nic neptala,ponevadž sem byla stoho mimo.Prosím vás je nějaká naděje ze se to nestane? děkuji za odpověd. Vladka

Odpověď odborníka:

Risiko to samozřejmě je,ale je celá řada případů. kdy druhé dvojče se normálně vyvine,neztrácejte naději,nyní potřebujete nejvíce klidnou psychiku. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: