Syndrom neklidnych nohou

Dobry den, dva roky si lecim SNN lekem lyrica, zolpiden a rivotril. Sice jiz dobre usinam, ale projevuji se u mne nezadouci vedlejsi ucinky (ochablost svalu, rust prsou). Je mozne nahradit stavajici lek lyrica jinym? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Ano. Kombinace,kterou berete je doslova zoufalá a nikoliv k žití. Ani jeden z léků ,které berete by se neměl na RLS používat. Já používám alternativu homeopatickou: Zincum metallicum 5-30CH 5 grn večer Dobrého homeopata lze najít určitě i ve Vašem kraji. Můžete zkusit. Zvažte i detoxikaci dle MUDR.Jonáše. se srdečným pozdravem a přáním zásadní úlevy Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: