Syndrom neklidných nohou

Dobrý den jsem ve 30 týdnu těhotenství a stejně jako při prvním těhotenství se u mě objevil syndrom neklidných nohou, který přetrvával i půl roku po porodu. Poté obtíže vymizely. Můj obvodní lékař mi sdělil, že se s tím nedá nic dělat. Vím, že léčba v těhotenství je obtížná, ale existuje nějaká po porodu při kojení? Mám navštívit neurologa nebo mám toto období přetrpět? Léčím se pouze s hypofunkcí štítné žlázy. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Jiroutová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po porodu, pokud by potíže nepolevily (mohou souviset s hormonálními hladinami, které se po šestinedělí vracejí do původních hodnot a potíže postupně vymizejí), se obratte určitě na neurologa, může vás poslat do spánkové laboratoře (speciální pracoviště, existuje po republice celá síť), kde by se těmto problémům u vás pověnovali. Více info naleznete na tomto odkaze: http://www.dobry-spanek.cz/syndrom-neklidnych-nohou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: