Syndrom neklidných nohou

Dobry den trpim syndromem neklidných nohou a ted se to tak zhorsilo ze nemohu spat i kdyz chci.Mám artrozu druheho stupně a když si lehnu musim porad hýbat nohama a strašně be ktomu bolí kyčle a nepomahaj ani leky na bolest beru si nymesil uz nevim co mam delat.A to beru ještě předepsaný lek od neurolozky medopexol 0,088 mg. Dekuji za odpoved Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jano. V rámci léčby restless leg syndromu je možno zkusit i jiné léky než Vámi uvedený medopexol, je to ale něco, co by měl řídit Váš ošetřující neurolog, už kvůli omezením, které se týkají předepisování léků. Také je třeba probrat, zda jste měla vyšetření, která dostatečně posuzují event. druhotný původ syndromu (např. chudokrevnost aj...).

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: