Syndrom pco?

Dobrý den, na konci června 2015 jsem vysadila hormonální antikoncepci, protože chceme s manželem miminko. V srpnu se mi nedostavila menstruace, byl mi diagnostikován syndrom polycystických vaječníků, dostala jsem injekci a Clostilbegyt 3-7 den - 2x denně. Moje současná váha je 42kg při výšce 152cm. To samé se opakovalo za měsíc znovu. Teď mi doktor řekl, že pokud se MS nedostaví dáme Clostilbegyt 3x denně a pokud ani to ne, tak bude následovat umělé oplodnění. Žádné jiné vyšetření kromě ultrazvuku mi neudělal. Od 18 let se léčím se štítnou žlázou (Beru letrox 100 5dní v týdnu). Prosím napište mi, zda si myslíte, že je tento postup v pořádku nebo prosím o radu, jak pokračovat dále. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud se jedná o PCO a selže indukce ovulace hormonálně pak je postup v pořádku,snad by bylo možno ještě zkusit laparoskopii k potvrzení diagnostiky PCO. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatologické vyšetření
Články: Revmatologické vyšetření
Revmatologické vyšetření je...
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Velikost penisu a sexuální uspokojení žen
Články: Velikost penisu a sexuální uspokojení žen
Zajímalo vás, jak závisí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: