Syrove maso

Dobrý den, prosím vás, jsem ve 14tt a dnes v restauraci jsem snědla od kosti syrové (narůžovělé) maso :-( Mám strach, že by to mohlo ublížit miminku. Mám si radši zajít udělat testy na toxoplazmózu? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemyslím že by několik soust narůžovělého masa u vás vyvolalo infekci pokud chcete mít klid můžete jít na testy i když předpokládám že budou negativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: