Sýry v těhotenství

Dobrý den,ráda bych se zeptala na konzumaci sýrů v těhotenství.Jsem v 8 .týdnu a před 14 dny jsem měla grilovaný hermelín,a dnes jsem snědla čtvrtku sýrové pizza.Netušila jsem,že by to mohl být problém....když čtu na internetu,tak názory jsou různé. Někde píšou,že v české republice je to bezpečné..jen nekonzumovat v zahraničí...a,že je to mýtus...někde to úplně zakazují.Co může způsobit jejich konzumace?Infekci?Děkuji za radu.Mejsnarová

Odpověď odborníka:

Normální konzumace sýrů v graviditě nemůže plod nějak ohrozit

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: