Šž a těhotenství

Dobrý den, několik let se léčím na zvýšenou funkci šž. Brala jsem poslední dobou Thyrozol, poté jsem prodelala zánet stítne zlazy. Hodnoty se zklidnily, tak mi lékarka léky vysadila. nyni mám jednou tak velkou stitnou zlazu - 21, ml. Drive to bylo kolem 12,6. Je mapovita, bez lozisek. Ale muj hlavni problem je takovy, ze jsem pred mesicem vysadila HA a snazime se o miminko. Myslite ze to muze mit nejaky problém s otehotnenim??? Dekuji velmi za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jarko! Pokud se vaše štítná žláza, jak píšete, zklidnila a hladiny jejích hormónů jsou nyní v normě, s otěhotněním byste problém mít neměla. Plánované těhotenství přesto ještě určitě zkonzultujte s vaší endokrinoložkou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: