Tablety chlorella a dna

Dobrý den,užívám tablety z říční řasy Chlorella 40 denně.Mám dnu,nadměrné ukládání vápníku v krvi,revma.Nyní pozoruji,že mám naběhlé nebo oteklé zespoda nohy.Mohu tyto tablety brát nebo nejsou vždy zdraví prospěšné?

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jano, vzhledem k tomu, že tablety s obsahem látek z řasy Chlorella nejsou léčivým přípravkem, neuvádí jejich výrobce standardní informace o všech jejich - tedy i vedlejších - účincích. Pokud po vysazení tablet otoky nohou vymizejí, může to být nepřímým potvrzením, že byly vyvolány Chlorellou. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: