Tachykardie a kofein

Mám dotaz ... mám tachykardii beru prášky concor 2,5 mg ráno na lačno a chtěl bych se zeptat zda bych mohl pít kofolu (Kofein) doktor mi nic o kofein neřekl akorád řekl že mám běhat atd Díky za odpověď předem

Odpověď odborníka:

Martine, kofein není příiš vhodný, zvyšuje srdeční aktivitu, někdy může zyvšovat i krevní tlak, měl byste se vyhnout nadměrnému užívání všech nápojů s kofeinem, pozor zvláště na kombinace - káva, energy drinky, kolové nápoje apod. Jejich účinek může tachykardii zhoršovat. Pěkný den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: