Tachykardie atd

Omlouvám se,ale ještě bych chtěla přiložit před měsícem jsem bylna na revizi po porodu a na předoperačním napslai tohle:Hospitlaizace pred orkem se zlomeonu rukou pravé.dosud ma zalozeno osteosyntesu,s porodem se extrakce kovu oddálila.V graviditě konisace čípku pro CIN III..NekuřačkaV grav .brala na občasné bušení egkilok od porodu se tachykardie zklidnili.Objektivně:TK 120/85 P 95 min isokorie a hrdlo klidné,jazyk nepovleký.bez struny dýchá i čisté srdeční akcerchlejší s lehkou resp.arytmií,vleže a po relaxaci se zklidnuje.Ozvy ohranič y striapest gryv.ponekud méně typické na bocich a vnitrnich plochách stehen/na břiše nejsou.DK bez otoku ,pulsace hmatny .Bricho nebol bez rezidence.EKG Tachykardie 95 lehká resp .arytmie .jinak norm.Lab : KO leuz9,40,ery:4,82 HB:132,0 htk :0,40 THR 273 Na:140,5 K :4,90 Cl 106,5 Urea 2,9 krea :52,8 gluk:4,5 bili :8,5 ALT:0,37 GMT 0,18 ALP :1,50 chol :4,60 CRP:1,7 tak co mylsíte sem normálně zdrava?ale co ta resp aryztmie??a ty moje stavy??

Odpověď odborníka:

V zásadě nevidím žádný významný zdravotní problém. Měla byste se podrobit odstranění "kovu" z operované ruky, určitě byste měla chodit každý půl rok na kontrolní cytologické vyšetření vzhledem ke změnám na děložním čípku. Akce srdeční je zrychlená, ale ne pořád, možná příčina je i psychická, takže bych doporučila buďto trvalé užívání Egiloku nebo psychiatrickou medikaci. Respirační arytmie znamená změnu srdeční frekvence v závislosti na dýchání, je to zcela normální jev.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři nejčastější škodliviny v naší potravě
Články: Čtyři nejčastější škodliviny v naší potravě
Dáváte při nákupu do košíku...
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Oční projevy alergie
Články: Oční projevy alergie
Zánět spojivek může mít...
Vysoký cholesterol je tichý zabiják
Články: Vysoký cholesterol je tichý zabiják
Cholesterol je látka...
Odstraňujte klíšťata správně a moderně
Články: Odstraňujte klíšťata správně a moderně
Ač se to může zdát někomu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: