Tanakan (na cievy) a antikoncepcia

Dobry den, rok som uzivala HAK chloe, zdalo sa mi, ze sa mi zvyraznili cievy na nohach, tak mi gynekolog odporucil cievne a hematologicke vysetrenie a zmenu na HAK Yadine. Vsetko bolo ok, na cievnom mi preventivne predpisal liek tanakan, ktory mam brat 2x denne (mavam studene nohy odmalicka a v rodine mame krcove zily, takze ich asi zdedim). V pribalovom letaku tanakanu sa pise, ze interakcie sa neuvadzaju, znamena to, ze neznizi ucinnost antikoncepcie? Nemate s tym skusenosti? Nie som si ista a tehotenstvo je to posledne, co by som teraz chcela.. MOzem ho uzivat s kludom v dusi alebo radsej nie? (kedze je len preventivne, tak ho brat nemusim) Dakujem za odpoved, Thea.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, brát Tanakan i antikoncepci lze současně. Tanakan by účinnost antikoncepce ovlivňovat neměl. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: