Tbc a adenotomie

Pani doktorko! Mam syna 5,5 mesice, nyni po 3 davce Hexy+Synfrixu a za mesic by jsme chteli jit na ocko proti TBC. Behem brezna ale mame podstoupit hospitazaci v Motole kvuli opreraci kochlearniho implantatu behem ktere mozna probehne adenotomie...byl by to nejaky problem dva mesice po ockovani? ( kdyby treba nebyl vridek zahojen ) Diky za odpoved Martina

Odpověď odborníka:

Doporučuji se obrátit s dotazem na kalmetizační centrum. Dle mého názoru bych s očkováním pro jistotu počkala, hojení vřídku po aplikaci vakcíny proti TBC trvá několik měsíců. V mezidobí můžete doplnit dalším z běžných očkování dětí.

MUDr. Zuzana Kollárová
MUDr. Zuzana Kollárová

Specializace: Pracovní lékařství
Pracoviště: FN Královské Vinohrady, Klinika pracovního a cestovního lékařství, Ambulance pro nemoci z povolání

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: