Tečky na žaludu

Dobrý den, už jednou se mu tohle objevilo ale zmizelo to. Ze začátku je to rude, pak to pomalu postupne zmizí. Nemám s tim žádný problém, nesvedi.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, může se jednat o opar, pokud nemáte problém a vše zmizí, tak se tím netrapte , pokud to ale je opar , v době výsevu , jste infekční. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Interrupce
Články: Interrupce
Mnoho žen se po prodělaném...
Utajená zlomenina obratle
Články: Utajená zlomenina obratle
Osteoporóza neboli "tichá...
Léčba alergie včera a dnes
Články: Léčba alergie včera a dnes
V  dobách, kdy byla...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nenechte lupénku, aby vás připravila o zdraví nehtů
Články: Nenechte lupénku, aby vás připravila o zdraví nehtů
Ačkoliv může psoriáza nehtů...
První pomoc při poranění oka
Články: První pomoc při poranění oka
Vážná zranění očí mají být...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: