Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva dny pred terminem MS. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste těhotenský test hodnotila podle návodu s odstupme několika málo minut, dal by se výsledek interpretovat jako slabě positivní,v tom případě bych pár dnů počkala a zopakovala ho, ale ne dřív než v době očekávané menstruace. Pokud jste ale test hodnotila ss větším odstupem, třeba za několik desítek minut nebo i hodin, mohla by to být pouze falešně positivní reakce testu.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: