Těhotenský test

dobrý den, chci se zeptat. poslední styk jsem měla první den mestruace minulý měsíc, nechráněný. poté menstruace doběhla normálně a další měsíc přišla o dva dny dýl, přičemž druhý den cyklu jsem nasadila antikoncepci. dva negativní testy po 4 týdnech. mohu považovat již těhotenství za vyloučené? děkuji :-)

Odpověď odborníka:

Gravitest je positivní již kolem 6 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: