Těhotenský test

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se mohu spolehnout na TT dělaný 30 a 24 dní po styku? Těh. test byl dělaný 11 po MS (byla, ale hodně slabší než obvykle - právě proto jsem TT dělala) Četla jsem, že některým ženám ukázal TT těhotenství např. až ve 3. měsíci. Je to možné? Děkuji a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Současné močové testy na graviditu jsou již poměrně citlivé. Pokud jej děláte cca. 11 dnů po MS, měl by již ev. graviditu odhalit.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: