Těhotenský test

Dobrý den, je možné dělat si těhotenstký test, pokud beru placebo tablety antikoncepce Yosefinne? Děkuji Nebo je nutné si hodělat, abych poznala zdali jsem nebo nejsem těhotná. MOhu se spolehnout na to, že když dostanu menstruaci při braní antikoncepce, že těhotná nejsem?

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání a dostavila se menses je gravitest zbytečný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x