Těhotenský test

Dobrý den, moc Vám předem děkuji za odpověď, ale jsem nezkušená! Prosím Vás, chtěla jsem se zeptat, dělala jsem si dneska těhotenský test, protože jsem menstruaci měla dostat 20.června a zatím pořád nic, nemám ani žádné příznaky. Test mi ukázal, negativitu, ale ještě před dnešním dnem, jsem si dělala test ve středu 24.června a tam mi též vyzkočila pouze jedna čárka. Dnes mi, ale jedna známa poradila, že si mám na ten test posvítit svítilnou, že ta čárka může být hrozně slabá a nemusí být na první dojem být vidět. Tak jsem tak učinila a byla vidět i druhá čárka, ale hodně slabě, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to něco znamená nebo ne? Abych věděla, než půjdu ke svému panu doktorovi, protože jsem jak na trní a moc si miminko přeji. Děkuji Vám za ochotu a přeji hezký zbytek večera

Odpověď odborníka:

Zajděte k svému lékaři a nechte si zhotovit krevní HCG test který ke přesnější protože je kvantitativní a je positivní již kolem 5-6 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x