Těhotenský test

Zdravím, před pár dny jsem psala dotaz. Šlo o to, že 2.3 nechraněný styk a 5.3 jsem očekávala MS. Dnes 9.3 jsem si udělala 2 TT a vyšly oba jasně negativní. Proto se chci jen zeptat, je na přesný výsledek ještě brzy, nebo už by to mohlo ukazovat najisto, že těhotná nejsem? Bolesti v podbříšku pořád mám. A taky hlavně zácpu. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V tom případe by se o graviditu jednat nemělo testy jsou poměrně spolehlivé. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: