Těhotenský test

Dobrý den paní doktorko, cca o víkendu jsem měla dostat menstruaci, od pátku vždy ráno mám slaboulince pozitivní těhotenské testy, některé až skoro neznatelně, odpoledne spíše nagativní, včera ráno jsem zašpinila a od té doby nic.Test ráno slaboulince pozitivní.Je možné, že čárka sílí, tak pomalu?Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nedělejte testy denně, proveďte test s odstupem cca 5dní. Pokud bude slabě pozitivní, je něco asi špatně, už by měl být jasně pozitivní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: