Těhotenský test

Dobry den, cca 10 let beru HA, posledni cca 3 roky Eloine. Je to asi 9 mesicu, co mi vymizela menstruace a nekdy se objevi jen lehke spineni. HA beru pravidelne vecer pred spanim +- hodina az dve. Chtela bych se zeptat, zda 3 negativni testy mamatest 10 vylucuji tehotenstvi, podle menstruace se ridit nemohu. Nechraneny styk byl zacatkem dubna a posledni test byl delan 21.6. odpoledne a byl negativni. Predem dekuji za Vasi odpoved.

Odpověď odborníka:

Nepíšete kolik je vám let ale testy jsou spolehlivé,můžete jim věřit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: