Těhotenský test

Chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné těhotenství - 14.7.2016 jsme měli s přítelem nechráněný pohl. styk (neberu HA), dnes jsem si dělala těhotenský test, který vyšel negativní, menses mám zpožděnou asi 5 dní, a začala jsem mírně špinit. Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zdravím Michaelo...je to ještě krátká doba...positivita testu z moči je myslím po 10 až 14 dnech nejdříve...v krvi o pár dní dříve, takže asi je potřeba test opakovat později nebo zajít k lékaři na test z krve...samozřejmě jistotu vám dá až gynekol. vyšetření...díky, pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: