Těhotenský test 17 dní po styku, můžu věřit negativnímu výsledku?

Dobrý den paní doktorko, dá se věřit těhotenskému testu (Lady MAX test, citlivost 10) provedenému 17. den po pohlavním styku? MS během té doby už proběhla (sice slabší). Vyšel negativně.. Musím si dělat ještě další? Beru ATK, ale zvracela jsem, tak jsem se chtěla ujistit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na výsledek se můžete spolehnout. Další test dělat nemusíte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
těhotenství | Od: Martin S. | 19.11.2015 19:02
Chtěla bych se zeptat,při sexu nám práskl kondom,
do hodiny vzala postinor a za 6 dni menstruaci, je
možné ze jsem těhotná?
reagovat
re:těhotenství | Od: uLékaře.cz | 20.11.2015 11:57
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na „křečáky“ platí léčivé punčochy
Články: Na „křečáky“ platí léčivé punčochy
A ne ledajaké! Jedná se o...
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Lidské papilomaviry útočí
Články: Lidské papilomaviry útočí
Zkratka HPV znamená human...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Články: Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Sezení v klidu a zabývání...
 Matrace se mohou stát zimním útočištěm roztočů
Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Články: Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Miminko je konečně na světě...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: