Těhotenský test 2 měsíce po revizi dělohy

Dobrý den, jsem 2 měsíce po revizi před týdnem jsme měli nechráněný styk..myslím že v té době jsem akurát měla ovulku. Čekám na druhou ms a stále nic. Bazalni teplota zatim neklesla pod 37..Myslíte že je dobrý nápad udělat si těhu test..i kdyby až za týden. jde o to aby nebyla hodnota hcg zvýšená takže by byl test falešný. Možná ms ještě dorazí jen ta bazalni teplota mě trošku znepokojuje..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenský test si za týden udělat můžete. Test nebude falešně pozitivní, jste dostatečně dlouhou dobu od revize, hodnoty hCG v té doby by již měly být na nulových hodnotách.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: