Těhotenský test

Dobrý den, zhruba před měsícem jsem spala s přítelem bez ochrany. Přítel se do mě neudělal protože jsem si nebyla jistá jestli jsem brala antikoncepci správně. Menstruaci jsem dostala ale byla slabá. Možná z toho, že od té doby co jsem začala chodit plavat tak jí mám někdy slabou. Včera jsem to také dostala ale znervozňuje mě, že je to už druhý den a já jen slabě špiním. Nedávno jsem si dělala dvakrát GS mamatest. Oba dva byly negativní ale já mám strach že mi to ukazuje špatně nebo jsem ho provedla špatným způsobem. Jsou tyto testy vůbec spolehlivé? Nemám v této době možnost jít na gynekologii proto se obracím na vás. Děkuji vám mockrát

Odpověď odborníka:

dobrý den, testy jsou docela spolehlivé.antikoncepce může utlumit menstruaci jen na slabé špinění a zkrátit dobu menstruace.pokud máte pochybnosti, vyhledejte svého lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: