Těhotenský test

Dobrý den, beru HA minipilulky Azalia.Menses mám velmi nepravidelně.Před 16ti dny jsem zapomněla užít jednu minipilulku a ten večer jsem měla nechr.pohl.styk.Dnes jsem si dělala těh.test (GS mamatest-citlivost10mlU/ml) s ranní močí.Vyšel negativně :-).Mohu se na to spolehnout, je tento test 100% už 16.den po případném oplodnění??Děkuji za informaci Beranová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při dlouhodobém užívání antikoncepčních tablet by jedna zapomenutá tableta příliš neměla ovlivnit spolehlivost antikoncepce. Pravděpodobnost otěhotnění je velice malá, pro 100 % jistotu test zopakujte však ještě za týden.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: