Těhotensky test

dobry den, chci si udelat pro jistotu tehotensky test. Chtela bych poprosit o radu, kdy ho spravne pouzit. Od posledniho sexu je to 5 dni, menstruace mi ma prijit zitra a trvat do patku, ale projela jsem antikoncepci, takze menstruaci tento mesic mit nebudu. Beru antikoncepci sunya uz 3 roky, sex jsem ted mela po dvou letech, proto mam obavy. Diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, co to znamená, že jste projela antikoncepci?? Těhotenský test Vám ukáže zcela jistě spolehlivě výsledek po 14 dnech po možném otěhotnění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co dělat, když má dítě horečku?
Články: Co dělat, když má dítě horečku?
Vysoká teplota u malého...
Inkontinence
Články: Inkontinence
Inkontinencí moči je...
Cílená léčba by mohla lidem se sklerodermií prodloužit život
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Dlouhé lety: nebezpečí pro žíly
Články: Dlouhé lety: nebezpečí pro žíly
Cesta letadlem mnohdy...
Cyklovýlet si může dopřát i bechtěrevik
Články: Cyklovýlet si může dopřát i bechtěrevik
Trápí vás Bechtěrevova...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x