Těhotenský test

Dobrý den. Beru antikoncepci EVRA.Nalepování a sejmutí náplasti vždy dělám ve čtvrtek.Náplast se mi odlepila už v uterý. To jsem další nelepila. Měsíčky byly, ale špinila jsem-mezi tím jsme měla nechráněný poh.styk. Teď jsem jsi měla nalepit náplast ve čtvrtek, ale zapomněla jsem na ni a nalepila až v neděli. (nebyla jsem doma a náplasti zůstaly doma). Takže když jsi to spočítám, neměla jsem náplast 11 dní. Mezi tím jsem měla pohlavní styk. Včera a dnes ráno jsem si dělala těhotenský test. Včera večer se mi na něm objevila jedna silná čárka. Nevěnovala jsem tomu pozornost a šla uklidit. Když jsem se poté šla na test podívat byla tam slabě viditelná druhá čárka. A ráno se mi objevila taky po chvilce, ale byla trošku slabší než veřer. Na kraji byla silnejší tečka. Myslíte, že se jedná o těhotenství, nebo to dělá antikoncepce? Moje kamarádka ji taky měla a spozdila se ji menstruace. A na 4 testech se ji ukazovala slabá čárka, ale pak se vytratila a byl tam jen malinký náznak a těhotná nebyla. Na gynekologii se dozvěděla, že to někdy EVRA dělá. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud chcete mít klid navštivte gynekologii na krevní test,který je kvantitativní,při takovém způsobu zapomínání na antikoncepci není pochopitelně gravidita vyloučena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Články: Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Žít kvalitně s revmatoidní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nemoci nehtů (1. díl)
Články: Nemoci nehtů (1. díl)
Poruchy a onemocnění nehtů...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Články: Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Nadýmání a plynatost. Dvě...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: