Těhotenský test

dobrý den, nedostavila se mi menstruace, tak jsem si dělala těh. test IntiMed do proudu moči. a chci se zeptat, zda-li mohu negativnímu výsledku věřit, když jsem to nevydržela a test si udělala odpoledne. Pokud bych těhotná byla, byla bych už ve druhém měsíci. Minulý měsíc jsem ale menstr měla a chybu v užívání HA jsem za celou dobu neudělala. No, nicméně jsem si i myslela, že kdybych byla v druhém měsíci těhotenství, 6.den po vysazení HA, tak by se mi HCG hormon objevil i v odpoledních hodinách.že by se to nenechalo "zblbnout"... Mohu tomu testu věřit, s tím, že menstruace vynechala z jiného důvodu?

Odpověď odborníka:

Hormon HCG by se v moči zcela jistě objevil i odpoledne, buďte klidná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: