Tehotensky test

Dobry den, mam zpozdeni menses 2-3 dny a delala jsem si tehotensky test, naposled po 32 dnech od posledniho pohlavniho styku. Byli jsme chraneni kondomem.Tehotensky test vysel negativne. Akorat me znepokojuje bolest v podbrisku a kolem stydke kosti, husty bily vytok a nekdy me tlaci jak kdyby na leve strane od pupiku(vajecnik?) Je mozne, ze bych mohla byt tehotna a nebo to je nejaky zanet? Dekuju za pripadnou odpoved.

Odpověď odborníka:

Těhotenský test je positivní již 5-6 den po koncepci, pro jistotu jej ještě jednou zopakujte a bude li negativní bude nutné vyšetření na gynekologii proč se menses nedostavila a co způsobuje bolesti v podbřišku a i nasazení léčby výtoku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: