Těhotenský test

Dobrý den pane doktore, je to měsíc, co jsem měla pohl. styk a dnes jsem si dělala dva TT a byly negativní, Můžu tomu věřit nebo musím dělat další? děkuji

Odpověď odborníka:

Myslím,že tomu můžete věřit, test je positivní již 5-6 den po koncepci a pokud přišly menses není důvod k obavám

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Interrupce
Články: Interrupce
Mnoho žen se po prodělaném...
Utajená zlomenina obratle
Články: Utajená zlomenina obratle
Osteoporóza neboli "tichá...
Léčba alergie včera a dnes
Články: Léčba alergie včera a dnes
V  dobách, kdy byla...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nenechte lupénku, aby vás připravila o zdraví nehtů
Články: Nenechte lupénku, aby vás připravila o zdraví nehtů
Ačkoliv může psoriáza nehtů...
První pomoc při poranění oka
Články: První pomoc při poranění oka
Vážná zranění očí mají být...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: