Tehotenský test

Dobrý den, už je to asi 16 den od pohlavního styku co jsem měla. Chtěla bych si udělat těhotenský test, avšak beru horm.antikoncepci a menstruaci očekávám tento týden,čtvrtek-pátek, kdy si mám test udělat?děkuji

Odpověď odborníka:

Na našem místě bych klidně vyčkal když máte antikoncepci a teprve když by se nedostavila,byl by gravitest vhodný,je positivní již 5-6 den po koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: