Těhotenský test

Dobrý den, za jak dlouho po pohlavním styku je dobré provést těhotenský test? Je možné ho provést dříve, než je menstruace vynechána? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vysoce citlivé testy mohou být positivní již 5-6 den po koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: