Tehotensky test

Dobry den pane doktore, na internetu se na ruznych poradnach dozvidam jine odpovedi. Vim, ze asi neexistuje univerzalni odpoved, ale po kolika dnech od rizikoveho styku je mozne si udelat tehotensky test z ranni moce, aby se dal povazovat za platny? Docetl jsem se na jedne poradne, ze az po 3-4 tydnech po rizikovem styku. To mi pripada strasne moc. Dekuji za odpoved, Petr

Odpověď odborníka:

Citlivé testy jsou positivní již 30 den cyklu ve kterém došlo ke koncepci, počítáno od prvého dne menses.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x