Tehotensky test

Dobry vece chtela bych vedet zda se muzeme tehotnsky test ukazovat negativni i presto ze na sobe pocituju teh. priznaky jako jsou navaly, zmeny nalady atd.... Asi pred 14 dny jsem mela dostat menzes a do dneska nic a uz jsem si delala asi tak 4 testy a stale negativni? Je mozny ze se teszy mohou milit? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, falešně negativní může těhotenský test opravdu být, ale je nepravděpodobné, že by byly testy negativní opakovaně. Popsané těhotenské příznaky jsou spíše v souvislosti s prodlouženým cyklem, pokud se menses nedostaví, obraťte se na svého lékaře.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: