Těhotenský test, postinor

Už je to 7 tydnu od posledního pohl. styku, po němž jsme koupili postinor. Partnerka si vzala první prášek po 16ti hodinách a druhý po 12ti a od té doby už dvakrát normálně menstruovala .Partnerka si dělala test po měsíci a teď po 7 týdnech. To by už bylo těhotenství znát? Oba testy vyšly negativně. Chtěl bych se zeptat jestli je třeba udělat ještě jeden a nebo jestli můžeme být na stoprocentně vklidu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Po 7 týdnech by měl být test již vypovídající, těhotenství by se již ukázalo. Pokud bude mít partnerka zpoždění v dalším cyklu, dop. další test, jinak netřeba. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: