Těhotenstí

Dobrý den paní dokotorko Hasilová, ráda bych se Vás zeptala jestli je možné otěhotnět pokud jsem si dva dny nevzala antikoncepci?? Všimla jsem si toho třetí den a vzala jsem si i ty co jsem zapoměla. Beru antikoncepci Logest nepřerušovaně (přerušuji cca po 4platičkach), loni jsem byla na operaci s Endometriozou. Mám 0- a přítel si myslí že má 0+ a nebo B- . Hezký den děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zuzko, jestliže jste před zapomenutím tabletek užívala antikoncepci déle než 1 celé platíčko, nedojde k žádnému snížení antikoncepčního účinku a nemusíte mít strach z otěhotnění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: