Těhotenství

Dobrý den, chtěla chtěla jsem se zeptat, jak moc velká pravděpodobnost, že jsem těhotá a jestli mám jeste pár dní počkat, než si udelám dalsi test. Přítel je neplodny, ale i tak si davame pozor. Měla jsem dostat menstruaci před týdnem. Minulý měsíc, jsem jí dostala o tyden pozdeji a predminulý taky, ale testy vyšli negativně. Ted jsem měla dostat menstruaci ve čtvrtek 19.02 a nic, myslela jsem ze je to normalni ze vzdycky to mam o týden posunuté, ale nedalo mi to, a udelala jsem si tehot. test, vyšel mi pozitivní, ale delala jsem si ho odpoledne a i ted večer oba vyšli pozitivně a zitra ráno si udelam jeste jeden. Muze to být zpusobeno, třeba zanětem nebo něčím jiným, nebo si myslite, že bych mohla být těhotná? Určitě na gynekologii zajdu, ale chci nejdriv vědet aspon na cem jsem. Děkuji za odpověd,

Odpověď odborníka:

Těhotenské testy jsou spolehlivé a positivní již kolem 6 dne po případné koncepci takže pokud vyšly dva positivní je gravidita velmi pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dentální hygiena není módní záležitost, ale nutnost
Články: Dentální hygiena není módní záležitost, ale nutnost
Preventivní prohlídky jsou...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Cigaretový dým zkracuje cestu k rakovině plic
Články: Cigaretový dým zkracuje cestu k rakovině plic
Na první pohled by se zdálo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Sodík: kdy už škodí zdraví
Články: Sodík: kdy už škodí zdraví
Sodík je minerál nezbytný...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: