Tehotenstvi

Dobry den. Pritelkyne brala po dobu cca 3 dnu prerusovane antikoncepci. Pri cemz v 1 den jsme meli nechrsneny styk. Pritelkyne si ted stezuje po cca 2 tydnech ze ma krece v celem brise a ze ma nevolnosti a mota se ji hlava. Mela minuly tyden menstruaci ale pry slabou. Chci se zeptat jestli je mozne aby byla tehotna. :O :/ ;)

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Slabší menstruace může být náhodným, naprosto normálním stavem. Na druhou stranu to samozřejmě nedává jistotu, že nemůže být těhotná. Proveďte močový těhotenský test.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: