Těhotenství ?

Dobrý den,možná mám trochu komplikovanější dotaz,zkusím se to vysvětlit co nejlépe. 27.4. jsem dobrala antikoncepci,následně (30.4.) přišla menstruace která skončila cca po 5ti dnech. V té době jsme se s přítelem rozhodli že začneme pracovat na miminku,začali jsme 7.5. , dle nějaké ,,chytré tabulky" na internetu jsem měla mít plodné dny od 13-17.5. . V dnech ,,plodných" dnů jsem často špinila,sexem to být nemohlo,nikdy se mi to nestávalo,vylučovala jsem průzračný zlehka narůžovělý hlen,měla jsem křeče od vaječníků do podbřišku,tyhle problémy odezněly cca po týdnu. Poslední týden mě ale bolí bradavky,zlehka ztmavly dvorce a vylučuji mlezivo (již jsem po jednom porodu v roce 2010) . Dělala jsem si pár těhotenských testů od různých značek a zatím negativní,i když nějaké těhotenské příznaky mám. ( Především bolest prsou které jsem měla i při prvním těhotenství). Zatím to nevypadá že by menstruace měla přijít. Když jsem před půl rokem vysadila HA na 2 měsíce,tak když měla menstruace nastat tak jsem měla silné bolesti v podbřišku,a žádné problémy jaké uvádím nenastaly . Po jaké době je tedy vhodné si dělat těhotenský test ? Od poslední menstruace to počítat asi nemohu,kdž to nebyla klasická menstruace,že ? Mnohokrát děkuji za odpověď,hezký den, Marie.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, test bych udělala s odstupem týdne, pokud by cyklus nenastal do 2měsíců po vysazení antikoncepce, navštívila bych gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: