Těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat přítel se po 14dnech užívání antikoncepce udělal do mě, a já po 21dnech udělala pauzu v braní prášku a ještě jsem nedostala menstruaci mužu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Není to příliš pravděpodobné, pro jistotu si udělejte gravitest ale spermie s největší pravděpodobností 7 dní nepřežijí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Články: Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Vitamín D je důležitý pro...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Bradavice
Články: Bradavice
Bradavice jsou drobné kožní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Konopí ulevuje bolavým kloubům
Články: Konopí ulevuje bolavým kloubům
Jednou z věcí nejvíce...
Choroba mnoha podob aneb Druhy lupénky
Články: Choroba mnoha podob aneb Druhy lupénky
Psoriáza bývá těžko...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: