Těhotenství

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala zda je možné, že jsem těhotná pokud do mě přítel 2x pronikl bez ochrany (celé to mohlo trvat tak 2 minuty pak jsem ho zastavila) předtím nemasturboval, ani jsme neměli opakovaný pohlavní styk.. Nevím tedy, jaká je pravděpodobnost uvolnování "kapiček lásky" kvůli kterým by k oplození mohlo dojít... Děkuji za odpověd a přeji hézký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost je nízká, ale ne nulová. Nelze říci procenty, každý muž a tělo je jiné.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: