Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ibalgin do pochvy muze způsobit neplodnost??? Pred 16lety jsem byla sexuálne zneužita a proti bolestí mi do pochvy řekli dávat ibalgin...s manzelem se uz dva roky snazime otěhotnět a vubec to nejde:-( dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tatiano, Aplikace Ibalginu jistě není důvodem neplodnosti. Doporučuji komplexní vyšetření obou partnerů v některém centru pro léčbu neplodnosti. Tato vyšetření by měla zahrnovat Váš hormonální profil (3.-5. den cyklu), vyšetření reprodukční imunologie, vyloučení celiakie, endometriózy, některých infekcí, PCT test, u partnera pak kromě základního spermiogramu i tzv. funkční testy spermií (více se můžete dočíst zde http://www.sanatoriumhelios.cz/prvni-konzultace, http://www.sanatoriumhelios.cz/funkcni-testy-spermii). Podle výsledků vyšetření se pak lze vyjádřit k dalšímu postupu. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: