Těhotenstvi´

Dobrý den, mám velmi vážný dotaz.. Je mi 15 let a s mým klukem jsme spolu 2 roky a jak už to tak bývá, trávíme spolu hodně intimních chvil. Antikoncepci neberu.. Dnes jsme spolu leželi v posteli, já na něm, on byl nahý já měla kalhotky, protože jsem měla menstruaci (zavedený tampon). Byli jsme oba moc vzrušení, on se vystříkal a škádlil mě penisem na intimních místech.. Bohužel mám strach, že se sperma pod kalhotky dostalo a "dostalo" se i do mne...Můj strach je obrovský.. Jaký je váš názor?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobnost je malá.-Na druhou stranu byste měla řešit antikoncepci, pokud je styk pravidelný.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Prostata Prosím, může dojít k poruše (funkce) prostaty při stimulaci přes...
  • Krvave sperma Ahoj pred 3dny se mi ve spermatu objevila krev po prve byla...
  • Velikost plodu Ráda bych se zeptala jsem 29+1 tt a dnes jsem byla u dr na...
  • Vyšší hodnoty jaterních testů Prosím Vás, psal jsem zde včera, že jsem měl...
  • Ledviny Mám dotaz ohledně manžela- bolely ho 14 dní ledviny (jednu má scvrklou...
  • Mensi trhlina v menisku Chtěl bych se zeptat jaké jsou přesné příznaky tohoto...
 
Naposledy čtené: