Tehotenství

Dobrý večer, Chtěla bych se zeptat.. Vážím jen pouhých 48kg měřím 167cm a je mi 16 let..myslíte si,že nemohu být těhotná ..myslím si,že i kvůli téhle věci mám nepravidelnou menstruaci. Chci mít časem mimi :) myslíte si, že když začnu brát antikoncepci tak se mi menses vrátí do normálu a budu moct být plodná? ..ještě mám jednu prosbu. Dá se neplodnost nějakým způsobem léčit?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud nepotřebujete antikoncepci z důvodu antikoncepčního, tak si ji neberte. cyklus bude pravidelný, ale jen díky antikoncepci, na plodnost vliv nemá. Spíše ho nechte srovnat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: