Těhotenství

Dobrý den, už tři roky užívám antikoncepci (sunya). Nedávno jsem měla pohlavní styk, kde chlapec svůj ,,experiment\'\' dokončil u mě vevnitř. Už to ve čtvrtek 17.9. bude 14 dní. O víkendu jsem se začala cítit divně. Přišla na mě migréna a bolelo mě v krku (dutiny). Je možné, že i přes to, že když beru antikoncepci, tak můžu otěhotnět? Jeho velikost byla docela dlouhá a vzhledem k tomu, že to dokončil až někde vzadu v pochvě, tak mám obavy. Neunesu už ani skoro těžký batoh na zádech, pač mě začne bolet břicho. Bude mi 18 let. A kdyby to možné bylo, tak je u nezletilých možnost si udělat tehotenský test zdarma nebo bych si to musela zaplatit? Možná je to jen neuropsychika nebo jak se tomu říká. Něco jsem četla na internetu, ale pokaždé všude píší jiné věci. Tak se proto ptám vás. Předem noc děkuji za vaší odpověď a příjemný den.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, ejakulace Vás neohrozí a těhotná byste být neměla. Test si koupíte v lékárně, stojí cca do 50Kč a jen ho počůráte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: